ΠΑΣΕΚΔΑΠ: Επιβεβαιώνει aftodioikisi.gr & αναμένει τη συνάντηση με το Θεοδωρικάκο - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
29
Μάρτιος
Back

ΠΑΣΕΚΔΑΠ: Επιβεβαιώνει aftodioikisi.gr & αναμένει τη συνάντηση με το Θεοδωρικάκο

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών της aftodioikisi.gr, ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποφάσισε να αναστείλει, προς το παρόν, την προκηρυγμένη 24ωρη απεργία και την κινητοποίηση στην Αθήνα στις 13 Φλεβάρη 2020

Είχαν προηγηθεί αναρτήσεις της aftodioikisi.gr, αλλά και φορτισμένος διάλογος που είχαν μέσω της ιστοσελίδας, από την μια πλευρά το υΠΕΣ και από την άλλη ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Με αφορμή αυτό το διάλογο μέσω της ιστοσελίδας μας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΕΚΔΑΠ Γιάννη Παπαχατζή και κλείστηκε το ραντεβού που ζητούσαν οι εργαζόμενοι για την ερχόμενη Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι.

Στην ανακοίνωσή του το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων, επισημαίνει:

«Αναστέλουμε προς ώρας την προκηρυγμένη 24ωρη απεργία και την κινητοποίηση στην Αθήνα στις 13 Φλεβάρη 2020. Η απόφαση ελήφθη μετά από την πρωτοβουλία και παρέμβαση του ίδιου του Υπουργού, κ.Θεοδωρικάκου, ο οποίος κάλεσε τους εκπροσώπους μας σε συνάντηση στο Υπουργείο την Παρασκευή 07/02/2020. Το ΔΣ του ΠΑΣΕΚΔΑΠ, μετά τη συνάντηση, θα ενημερώσει τους συναδέλφους πανελλαδικά για τα αποτελέσματα αυτής. Καλούνται οι συνάδελφοι πανελλαδικά να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμο για την τελική δικαίωση των πάγιων και δίκαιων αιτημάτων μας».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!