πάρκινγκ-νταλικών-μετατρέπεται-σε-πλ-864560
ΔΗΜΟΙ | 18.01.2021 | 12:49

Πάρκινγκ νταλικών μετατρέπεται σε πλατεία στη Νίκαια (φώτο)

Σε πλατεία μετατράπηκε ο χώρος στάθμευσης νταλικών στην περιοχή της Άνω Νεάπολης αυτές τις μέρες. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη προχώρησε σε μια νέα πλατεία 550m2 και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κ. Παλαμά, Καζαντζάκη και Α. Σικελιανού.

Τα έργα ξεκίνησαν πριν από δυο εβδομάδες και το πάρκινγκ μεταμορφώνεται σε χώρο αναψυχής, με δενδροφυτεύσεις, κατάλληλο φωτισμό διασφαλίζοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές και αισθητικές ισορροπίες.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η διασφάλιση ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες ήταν και παραμένει στόχος ύψιστης προτεραιότητάς μας. Με συστηματική εργασία και σχεδιασμό μετατρέπουμε ανεκμετάλλευτους χώρους σε πάρκα αναψυχής και πλατείες.

Σε πείσμα των καιρών και παρά τις αντιξοότητες, με σταθερά, μεθοδικά και καλά σχεδιασμένα βήματα, κάνουμε πράξη ένα πρόγραμμα κατασκευής και αναβάθμισης ελεύθερων χώρων του Δήμου.

Βασική μας μέριμνα είναι να ενισχύουμε τις υποδομές μας με έργα ανάπλασης ώστε να εξασφαλίσουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα και να καταφέρουμε με συστηματικές παρεμβάσεις να πετύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας».