Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος

Οι περιπέτειες της αυτοδιοίκησης στον δήμο Ζαχάρως, δεν έχουν τελειωμό.

Ο άνθρωπος που αναπλήρωσε τον Πανταζή Χρονόπουλο, εκλεγμένο δήμαρχο που τελεί εν αργία, ο Νίκος Φάμελος, υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος λόγους υγείας, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο επικρατέστερος για τη θέση του δημάρχου είναι ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος Νίκος Χαραλαμπόπουλος, που ήταν αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος μετά τις εκλογές.

Αναμένεται να προταθεί από την παράταξη «Δυναμική Πρωτοβουλία» του Πανταζή Χρονόπουλου.

Η παράταξη συνεδρίασε με τον απερχόμενο δήμαρχο Νίκο Φάμελο για να τους ανακοινώσει την εξέλιξη αυτή και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.

Ξεκαθάρισε πως έως το τέλος της θητείας θα βρίσκεται κοντά στην παράταξη, ωστόσο δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί και η επιλογή του Νίκου Χαραλαμπόπουλου, με την εκλογή του μέσα από τη διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις με συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η επιστολή:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2018, διαβίβασα στον κύριο Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, την παραίτηση μου από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ζαχάρως για προσωπικούς λόγους και οικογενειακούς λόγους.

Όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα για το καλύτερο, αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα. Ο αγώνας μου υπήρξε ειλικρινής και πάντα πάνω στις αρχές μου που με ακολουθούν χρόνια τώρα, από τότε που υπηρέτησα την πατρίδα από το μετερίζι των Ενόπλων Δυνάμεων.  Λυπάμαι ειλικρινά που λόγοι που αφορούν προσωπικά και οικογενειακά θέματα, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας, επίσης  για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας.

Ο Δήμος Ζαχάρως προχωράει μπροστά με γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών και μόνο, προχωράει μπροστά με αυτούς που έχουν όραμα και δυνάμεις, προχωράει μπροστά ενωτικά. Ευχαριστώ όλους εσάς τους Δημότες της Ζαχάρως, της Φιγαλείας, των κοινοτήτων μας, τους Δημοτικούς μας Συμβούλους, τους Εκπροσώπους των Τοπικών Διαμερισμάτων μας, καθώς και τους εργαζομένους του Δήμου Ζαχάρως για την συνεργασία τους.

Τέλος επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Εκλεγμένο Δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο και την παράταξη της Δυναμικής Πρωτοβουλίας, που με ομόφωνη απόφαση με ανάδειξαν  Δήμαρχο Ζαχάρως. Ευχαριστώ επίσης όλους σας για την συνεργασία και την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών μας.

Θα είμαι παρόν, σε οποιαδήποτε βοήθεια και αρωγή στον νέο Δήμαρχο.

Είμαστε όλοι μας ενωμένοι και προχωράμε σε σταθερή τροχιά με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα του τόπου.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Φάμελος

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΦΑΜΕΛΟΣ, ΖΑΧΑΡΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!