Παρέδωσε ολοκαίνουρια την παιδική χαρά του Οσίου Λουκά ο Δ. Φυλής

Σε πραγματική όαση χαράς έχει μεταμορφωθεί η παιδική χαρά στον Όσιο Λουκά στο συγκρότημα Αγίου Νικολάου, επί της οδού Παρθένη, στα Άνω Λιόσια, η οποία ανακατασκευάστηκε, πλήρως, από το Δήμο Φυλής, μέσα στο καλοκαίρι και έχει ήδη παραδοθεί στους μικρούς δημότες.

Χαρούμενα χρώματα, ελκυστικά παιγνίδια, ωραία ξύλινη περίφραξη και τεχνητό γκαζόν είναι τα συστατικά που συνθέτουν αυτόν τον ασφαλή και πανέμορφο χώρο ψυχαγωγίας των παιδιών και χαλάρωσης των μεγαλύτερων. Σύνθετο όργανο παιδικής χαράς με τσουλήθρες, τραμπάλα, νηπιακές και παιδικές κούνιες περιμένουν τους μικρούς δημότες για να τους διασκεδάσουν

«Δημιουργούμε, όπως έχουμε δεσμευτεί, όμορφους και ασφαλείς χώρους αναψυχής για να περνούν ευχάριστες στιγμές γονείς και παιδιά. Από την άνοιξη μέχρι και το τέλος Αυγούστου 2018, ο Δήμος Φυλής ολοκλήρωσε την ανακατασκευή 16 παιδικών χαρών και προχώρησε στην κατασκευή ακόμα μίας, πέραν αυτής του Οσίου Λουκά, στην οδό Δράκου Κόγκα στο Ζεφύρι. «Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η αναβάθμιση άλλων 11 παιδικών χαρών με δαπάνη του Δήμου. Συνεχίζουμε εντατικά τις αναβαθμίσεις σε παιδικές χαρές και πλατείες» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

«Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στον Όσιο Λουκά, ζωντάνεψε τη γειτονιά αφού είναι μια πανέμορφη παιδική χαρά και έχει μεγάλη επισκεψιμότητα», υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, που μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία ολοκλήρωσαν τη διαδικασία ανακατασκευής του έργου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!