Παραλιακό μέτωπο: Τι ενέργειες έγιναν στις πλαζ του Παλαιού Φαλήρου

Σε πρόγραμμα μηχανικού καθαρισμού της παραλίας, προχώρησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου αυτή να είναι έτοιμη για το κοινό που θα την επισκεφτεί το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, με ειδικό μηχάνημα γίνεται αμμοκαθαρισμός και κοσκίνισμα της άμμου, ώστε η ακτή να είναι καθαρή και ασφαλής.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση όλων των απορριμμάτων και απομάκρυνση όλων των ογκωδών υλικών (πέτρες, ξύλα, κά) και αυτών που έχουν εκβρασθεί από τη θάλασσα και τα οποία περιορίζουν και υποβαθμίζουν τη χρήση της παραλίας.

Ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια  του καλοκαιριού. Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, με αφορμή την έναρξη, επί της ουσίας, της καλοκαιρινής περιόδου, κάλεσε όλους τους λουόμενους, αλλά και όλους τους χρήστες του παραλιακού μετώπου της πόλης, να σέβονται τις συστάσεις των ειδικών και να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας και ατομικής υγιεινής, καθώς και να διατηρούν το παραλιακό μέτωπο καθαρό και φροντισμένο. Για τον λόγο αυτό κατά μήκος του παραλιακού μετώπου έχουν ήδη τοποθετηθεί αφίσες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, προκειμένου να υπενθυμίζουν τις οδηγίες των επιστημόνων για το θέμα του κορονοϊού και την αποφυγή συγχρωτισμού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΦΑΛΗΡΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΛΑΖ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]