Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δ. Αγρινίου

Παραιτήθηκε από δημοτικό σύμβουλος ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός και η θέση του στο συμβούλιο θα αναπληρωθεί από την πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού και πρώην αντιδήμαρχο Μαργαρίτα Σερπάνου. Το μεγάλο όμως ερώτημα είναι τι θα γίνει με τη θέση του Π. Μοσχολιού στην παράταξη.

Η δημοτική ομάδα θα πρέπει τώρα να αναδείξει ένα νέο επικεφαλής που θα κληθεί για τους επόμενους μήνες μέχρι τη λήξη της δημοτικής περιόδου να ηγηθεί της μείζονος αντιπολίτευσης. Ποιος όμως θα είναι αυτός; Στην παράταξη ενόψει των πολλαπλών εκλογών που έρχονται υπάρχουν φυγόκεντρες τάσεις με ορισμένους συμβούλους να «κοιτούν» προς το ψηφοδέλτιο του Απ. Κατσιφάρα και κάποιους άλλους προς το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία. Οι περισσότερες εκτιμήσεις όσων γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στην παράταξη Μοσχολιού είναι πως τις περισσότερες πιθανότητες να λάβει την εμπιστοσύνης των συναδέλφων του έχει ο Χρήστος Κορδολαίμης. Εκτός κι αν θεωρηθεί από κάποιους «πρόβλημα» το γεγονός ότι είναι ταυτόχρονα και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

agrinioculture.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!