Μη αποδεκτή η παραίτηση γ.γ. δήμου Θεσσαλονίκης για τις αλατιέρες

Την παραίτηση του – που δεν έγινε δεκτή – από τα καθήκοντά του υπέβαλε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς.

Ο κ. Ψαρράς ανέλαβε την ευθύνη για το τεράστιο πρόβλημα που προκλήθηκε στην πόλη από την ολιγωρία των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ βασιζόμενο σε στενούς συνεργάτες του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης δεν αποδέχτηκε την παραίτηση του κ. Ψαρρά, καθώς δεν τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Ο κ. Ψαρράς είναι στενός συνεργάτης του κ. Μπουτάρη και λόγω της θέσης του αποτελεί την εποπτεύουσα αρχή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο Γιάννης Μπουτάρης θα περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας που θα διεξαχθεί από το τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου του Δήμου, μιας και αυτό  θα αποφανθεί για το αν συντρέχουν λόγοι για την δρομολόγηση ΕΔΕ  των εμπλεκομένων δημοτικών υπαλλήλων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΛΑΤΙΕΡΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!