Παράδοση επιταγής και προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς

Η Κηφισιά έτρεξε για καλό σκοπό το Μάιο, στο Kifisia City Run και μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από τις εγγραφές των πολιτών που συμμετείχαν, δόθηκαν σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σε μια λιτή εκδήλωση στο χώρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», οι εκπρόσωποι του Δήμου Κηφισιάς και της Αθλητικής εταιρίας PUMA που συνδιοργάνωσαν τους αγώνες δρόμου παρέδωσαν σήμερα (31/7/2015) στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας, μέρος των εσόδων της επιτυχημένης διοργάνωσης.

«Τέτοιες εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την αλληλεγγύη είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε την κοινωνική συνοχή», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” κ. Σταύρος Ζαπάντης. «Ελπίζουμε η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση να γίνει θεσμός για την πόλη μας» επεσήμαναν από την πλευρά τους ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” κ. Αχιλλέας Κουρέπης και ο Sports Marketing manager της PUMA κ. Γιάννης Σούμπασης.

Την επιταγή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέλαβαν οι Πρόεδροι της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και της ΜΚΟ Φάρος, κ. Απόστολος Κασιούρας και κ. Απόστολος Φορλίδας αντίστοιχα, οι οποίοι μίλησαν για τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς πάνω από 680 άτομα περιμένουν βοήθεια στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Παράλληλα ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την προσφορά. Στα πλαίσια της συμφωνίας για την διοργάνωση του αγώνα, η αθλητική εταιρία Puma προσέφερε αθλητικά είδη όπως μπλουζάκια, παπούτσια και φόρμες για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Να σημειώσουμε ότι οι δράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία συνεχίζονται καθημερινά μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Όλοι μαζί, πολίτες και συλλογικοί φορείς μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο αποτελεσματική αυτή την προσπάθεια.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, RUN CITY


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!