Παπαγεωργόπουλος: Θέλουμε να γυμναστούμε, στείλτε βάρη στη φυλακή!

Την παλιά του συναθλήτρια Κούλα Γιαννακίδου η οποία είναι σήμερα Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού παρακαλεί ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος να μεσολαβήσει  και να στείλει» εδώ στα Διαβατά 2-3- μπάρες μεγάλες και 3-4 μικρές με τα ανάλογα βάρη, να δώσουμε διέξοδο στην ενέργεια που μας περισσεύει !«.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια για την υπόθεση της υπεξαίρεσης πρώην δήμαρχος στην επιστολή του… παραπονιέται για τα οργανα γυμναστικής στην φυλακή αφού όπως λέει «τα βάρη είναι πλαστικά μπουκάλια γεμάτα άμμο και νερό, δεμένα με λωρίδες από κουβέρτες επάνω στην ξύλινη μπάρα!». Ωστοσο, όπως προσθέτει, αν και τραγική η κατάσταση, αν έχεις όρεξη δεν σε σταματά τίποτε…

Αναλυτικά, ο κ. Παπαγεωργοπουλος, αναφέρει:

«Η φυλακή είναι γεμάτη από νέους ανθρώπους. Παλικάρια που θέλουν κάπου να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους. Μια λύση, μια διέξοδος είναι η άσκηση με βάρη. Γυμνάζεσαι, κουράζεσαι, ξεχνιέσαι….

Πήγα και εγώ τις προάλλες να κάνω λίγα βάρη, να θυμηθώ τα νιάτα μου.

Τα βάρη της φυλακής είναι τακτοποιημένα σε μια γωνιά της «αυλής» σε ένα χώρο που οι γυμναζόμενοι κρατούν πάντα καθαρό. Έσκυψα να σηκώσω ένα. Η «μπάρα» από ξύλο! Τα «βάρη» πλαστικά μπουκάλια γεμάτα άμμο και νερό, δεμένα με λωρίδες από κουβέρτες επάνω στην ξύλινη μπάρα!

Τραγική η κατάσταση, αλλά αν έχεις όρεξη δεν σε σταματά τίποτε. Δίπλα μου τα βάρη ανεβοκατέβαιναν…Θα παρακαλέσω λοιπόν την Κούλα την Γιαννακίδου, την παλιά μου συναθλήτρια –μεγαλύτερος στην ηλικία   εγώ, μικρότερη αυτή- που είναι σήμερα Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού να μας στείλει εδώ στα Διαβατά 2-3- μπάρες μεγάλες και 3-4 μικρές με τα ανάλογα βάρη, να δώσουμε διέξοδο στην ενέργεια που μας περισσεύει !…

 Θέλουμε να γυμναστούμε….».

Διαβάστε επίσης:
«Τι έκανα για να πεθάνω στη φυλακή;»

Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου μέσα από τις φυλακές

Λεμούσιας: «Δολία και ανίκανη η Τσεμπερά, ή όχι;»

Θεσ/νίκη: Έπαιξαν 12 εκατ. του δήμου στο Χρηματιστήριο!

«Μυστικός Δείπνος» χωρίς το Βασίλη

Εκ νέου στο εδώλιο ο Παπαγεωργόπουλος για την Παγία το Νοέμβριο

Παπαγεωργόπουλος: Γράμμα από τη φυλακή

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΦΥΛΑΚΗ


Αφήστε μια απάντηση