Παπαδόπουλος: Δε θα επιτρέψουμε να «μπει χέρι» στα Λουτρά Σμοκόβου - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
7
Φεβρουάριος
Back

Παπαδόπουλος: Δε θα επιτρέψουμε να «μπει χέρι» στα Λουτρά Σμοκόβου

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δημοτική Αρχή Σοφάδων δεν πρόκειται να επιτρέψει «στο βωμό του κερδους να βάλουν χέρι στα Λουτρά που επί πολλές δεκαετίες οι Σμοκοβίτες τα διαχειρίζονται και τα αναπτύσσουν», έστειλε ο δήμαρχος Μπάμπης Παπδόπουλος κατά τα εγκαίνια της νέας λουτρικής περιόδου.

Αφορμή, τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τις οποία «η Πολιτεία εποφθαλμιά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την παραχώρηση των λουτρών σε ιδιώτες. Δε γνωρίζω πόσο αγγίζουν την πραγματικότητα όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν έχω πληροφόρηση γιατις προθέσεις της Πολιτείας. Ως Δήμος κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την αδειοδότηση των Λουτρών», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της τελετής αγιασμού των υδάτων και της επιχείρησης παρόντες ήταν, εκτός από τη Διοίκηση των Λουτρών και του δημάρχου Σοφάδων η βουλευτής Ασημ. Σκόνδρα, και αρκετοί δημότες και λουόμενοι.

Μετά τη δοξολογία ο Διευθυντής της επιχείρησης Π. Καρέλλης έκανε μια σύντομη αναφορά στην προσπάθεια της διοίκησης σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή για:

1.         Την επικοινωνιακή τακτική που προγραμματίζεται φέτος

2.         την πορεία της πιστοποίησης των λουτρών

3.         Τις προσπάθειες για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην επιχείρηση.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η κ. Σκόνδρα η οποία ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα σχέδια της διοίκησης και δύναμη για την υλοποίησής τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!