Παγγαίο: Κινητοποιήσεις κατά των διοδίων Μουσθένης

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι φορείς και οι κάτοικοι του Δήμου Παγγαίου που αντιδρούν στην κατασκευή νέου σταθμού διοδίων επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του κόμβου της Μουσθένης. Από νωρίς το πρωί πολίτες και εργαζόμενοι του Δήμου συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες για την κατασκευή του σταθμού διοδίων χωρίς ωστόσο να προβούν σε καμία ενέργεια εμπόδισης των εργασιών ή διακοπής της κυκλοφορίας των διερχόμενων αυτοκινήτων. Στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου είχε αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη προς αποφυγή επεισοδίων και εντάσεων.

Ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης που σήμερα το μεσημέρι αναμένεται θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Εγνατίας Οδός ΑΕ σε δηλώσεις του το πρωί τόνισε ότι αυτό που επιθυμούν είναι να σταματήσουν οι εργασίες ώστε να υπάρξει συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Να σημειωθεί ότι μέσα στο σχεδιασμό της Εγνατίας ΑΕ είναι η κατασκευή ενός ακόμη σταθμού διοδίων στο ύψος της Ασπροβάλτας. Αυτό σημαίνει ότι ένας οδηγός με κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη προς την Καβάλα θα πρέπει να πληρώνει διόδια ύψους δέκα ευρώ περίπου. Αφού μαζί με το σταθμό στη Νυμφόπετρα οι σταθμοί θ’ αυξηθούν συνολικά σε τρεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΔΙΑ ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!