παναττική-κινητοποίηση-στη-φυλή-και-τ-494133
ΔΗΜΟΙ | 10.03.2021 | 15:03

Παναττική κινητοποίηση στη Φυλή και το Σχιστό για το ΧΥΤΑ

Οι συλλογικότητες  που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αθήνα, στη Δυτική Αττική και στους δήμους του Δυτικού Πειραιά ενώνουν τις δυνάμεις τους  και διοργανώνουν παναττική κινητοποίηση στη Φυλή και το Σχιστό την Τετάρτη 17/3/21 προκειμένου να μπει τέρμα στο βαριά «άρρωστο», κοινωνικά άδικο και διεφθαρμένο κύκλωμα των σκουπιδιών.

 Αυτές οι επιλογές δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από έναν ιδιότυπο περιβαλλοντικό ρατσισμό σε βάρος των κατοίκων του Δυτικού Πειραιά και της Δυτικής Αθήνας – Αττικής.

Η συγκέντρωση των συλλογικοτήτων θα γίνει το πρωί της Τετάρτης 17/3 στις 8:30 το πρωί στο ΧΥΤΑ Φυλής και θα ακολουθήσει αυτοκινητοπορεία που θα περάσει από τους δήμους της Δυτικής Αθήνας και θα καταλήξει στο Σχιστό όπου θα συναντηθεί με τις συλλογικότητες του Δυτικού Πειραιά.

Την Τρίτη 16 Μαρτίου και την Τετάρτη 17 Μαρτίου  συλλογικότητες του δήμου Κερατσινίου και του δυτικού Πειραιά   κλείνουν  το ΣΜΑ στο Σχιστό και καλούν  όλες τις δημοτικές παρατάξεις των Δήμων του Πειραιά σε κοινή δράση.