παχατουρίδης-ο-πατούλης-πάει-δεξιά-κα-581881
ΔΗΜΟΙ | 04.02.2019 | 13:10

Παχατουρίδης: Ο Πατούλης πάει δεξιά και αριστερά -Θα συνεργαστώ με όποιον εκλεγεί Περιφερειάρχης (ηχητικό)

Σαφείς αποστάσεις από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής της ΝΔ, Γιώργο Πατούλη, πήρε ο δήμαρχος Περιστερίου Αν. Παχατουρίδης, μιλώντας στον Αθήνα 984 και στην εκπομπή «aftodioikisi.gr», με το δημοσιογράφο Χρίστο Βούζα.

Ο κ. Παχατουρίδης που θα διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Περιστερίου για 5η θητεία, ανέφερε ότι του έγινε πρόταση να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, την οποία όπως είπε τελικά δεν αποδέχθηκε και ερωτώμενος αν θα στηρίξει τον «γαλάζιο» υποψήφιο κ. Πατούλη στις εκλογές του Μαϊου, αρκέστηκε να σημειώσει: «Θα συνεργαστώ με όποιον εκλεγεί Περιφερειάρχης»..

Μάλιστα όταν κλήθηκε να απαντήσει για την παρουσία του κ. Πατούλη, σε εκδήλωση που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο Περιστερίου, αλλά και το δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, ο κ. Παχατουρίδης με σκωπτικό ύφος σημείωσε: «Ο Πατούλης πάει δεξιά και αριστερά». Μάλιστα πρόσθεσε ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση βρέθηκαν και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, τόσο από το συνδυασμό της κ. Δούρου, όσο και από τον συνδυασμό του κ. Σγουρού.

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι «δεν είμαι κομματάρχης δήμαρχος». Δεν έχει την στήριξη «κανενός κόμματος» και ότι  «η ιδεολογία του είναι η ιδεολογία της πόλης». «Δουλεύουμε για τα προβλήματα της πόλης», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το μέλημα μας είναι η πόλη και μόνο η πόλη του Περιστερίου». Παράλληλα τόνισε ότι ο στόχος στις εκλογές της 26ης Μαΐου είναι το 50%+1, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει αν αυτή θα είναι η τελευταία του θητεία ή θα είναι εκ νέου υποψήφιος και στις εκλογές του 2023 για μία έκτη θητεία, εφόσον επανεκλεγεί στις επικείμενες εκλογές.

(Το σχετικό απόσπασμα στο 35:00)