Π.Κωνσταντίνου: Μονιμοποίηση των συμβασιούχων -Δημόσια υπηρεσία η καθαριότητα (ηχητικό)

Υπέρ της μονιμοποίησης όλων των συμβασιούχων με την φράση «δεν περισσεύει κανείς», προτείνει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την παράταξη «ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις Γειτονιές της Αθήνας».

Ο κ. Κωνσταντίνου, μιλώντας στον «Αθήνα 984» και την εκπομπή aftodioikisi.gr με τον δημοσιογράφο Χρ. Βούζα,  σημείωσε ότι «η καθαριότητα πρέπει να μείνει αμιγώς δημόσια υπηρεσία».

Τόνισε ότι  πρέπει να γίνουν αορίστου χρόνου οι συμβασιούχοι και να «μην φύγει κανείς από τις υπηρεσίες του δήμου». «Να κόψει το λαιμό της η κυβέρνηση και να μονιμοποίηση τους συμβασιούχους», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι πρέπει να αλλάξουν οι νομοθεσίες και να μονιμοποιήσουν όλοι οι  συμβασιούχοι και παρατασιούχοι ανέφερε χαρακτηριστικά.  Ο ίδιος επίσης τόνισε ότι είναι αναγκαία η «τήρηση κανόνων ασφαλείας και υγιεινής στις υπηρεσίες».

Ο ίδιος άσκησε σφοδρή κριτική στον Κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι θέλει να ιδιωτικοποίηση τις υπηρεσίες καθαριότητας σε βάρος των πολιτών και υπέρ των μεγάλων συμφερόντων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!