«Όχι» στα Διαβατά λέει η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας – Διαβεβαιώνει ότι αναζητείται εναλλακτικός χώρος

Την αντίθεσή της να δημιουργηθεί Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστόπουλου εξέφρασαν κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου αποκάλυψε ότι «έχει διαβεβαιώσεις ότι γίνεται αναζήτηση ώστε να βρεθεί μια άλλη λύση, εναλλακτική, προκειμένου να μην υπάρχουν τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα».

Πρόσθεσε, δε, ότι «η κυβέρνηση γνωρίζει και τις εκτάσεις του υπουργείου Γεωργίας και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων και του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ και στρατόπεδα έξω από τον οικιστικό ιστό μπορεί η ίδια να διερευνήσει. Εμείς δεν έχουμε στο εσωτερικό των δήμων μας να υποδείξουμε τέτοιους χώρους. Ούτε οι ίδιοι μας ζήτησαν κάτι τέτοιο», τόνισε και έκανε γνωστό ότι στην Αθήνα βρίσκονται για επαφές οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος. «Εμείς προτείνουμε τη δημιουργία και άλλων χώρων σε αντικατάσταση αυτού στα Διαβατά», διευκρίνισε, χωρίς, πάντως, να αναφερθεί σε συγκεκριμένους χώρους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΙΑΒΑΤΑ. ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]