«Όχι» Παπαγεωργόπουλου σε Ψωμιάδη για τις «τουριστικές περιοχές»

Να εξαιρεθούν οι περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης από εκείνες που το νομαρχιακό συμβούλιο χαρακτήρισε την περασμένη Τρίτη ως «τουριστικές» εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Όπως εξήγησε ο κ. Παπαγεωργόπουλος με τη συγκεκριμένη ρύθμιση δίνεται η δυνατότητα στα εμπορικά καταστήματα να λειτουργούν 365 μέρες το χρόνο με αποτέλεσμα να πλήττεται η μικρομεσαία επιχείρηση

«Εμείς δε θέλουμε ούτε ένας δρόμος του δήμου να οριστεί τουριστική περιοχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργόπουλος, ζητώντας το ψήφισμα που θα κοινοποιηθεί στη νομαρχία και το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, που «έχει και τον τελικό λόγο», να είναι ομόφωνο.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης η Χρύσα Αράπογλου επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού προηγηθεί διάλογος όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ενώ οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων παρατάξεων δεν εξέφρασαν αντιρρήσεις στην πρόταση του δημάρχου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!