Ορκωμοσία τριών νέων υπαλλήλων στο Δήμο Ελευσίνας (φωτο)

Ορκίστηκαν άλλοι τρεις, νέοι υπάλληλοι του Δήμου Ελευσίνας. Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι νέοι υπάλληλοι είναι επιτυχόντες της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου. Η ορκωμοσία των νέων υπαλλήλων έγινε από το δήμαρχο, Αργύρη Οικονόμου, ενώ παρόν στην τελετή ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος-Πρασίνου Λεωνίδας Παππάς και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου.
Οι τρείς νέοι υπάλληλοι που εντάσσονται στο δυναμικό του δήμου Ελευσίνας  προστίθενται στους 44 υπαλλήλους που είχαν ορκιστεί πριν μερικές μέρες- στις 12 Νοεμβρίου- οι οποίοι επίσης ήταν επιτυχόντες της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και ήδη έχουν αναλάβει καθήκοντα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, σε Ελευσίνα και Μαγούλα.
Η  δημοτική αρχή Ελευσίνας τηρώντας τις δεσμεύσείς της, έχει θέσει τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα της πόλης σε προτεραιότητα, κάνει πράξη τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΔΗΜΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!