Ορκωμοσία δύο νέων Δημοτικών Συμβούλων από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου

Ορκίστηκαν από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για το αξίωμα του Δημοτικού Σύμβουλου ο κ. Δημήτριος Γαρδέλης από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής και ο κ. Αναστάσιος Σπυρόπουλος από τη Δημοτική Παράταξη «Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Εκτός των Τειχών», την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο κ. Δ. Γαρδέλης καταλαμβάνει τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου κου Μάριου Ψαραδέλλη, μετά την παραίτησή του.

Ο κ. Αν. Σπυρόπουλος καταλαμβάνει τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ως εκπρόσωπος της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης κου Δημήτριου Πολυχρονιάδη, και τη μη αποδοχή της θέσης από την 1η αναπληρωματική του συνδυασμού κα Φωτεινή Καββαδία.

Στην τελετή της ορκωμοσίας, κατ’ αρχήν, ενώπιον του Δημάρχου κου Θ. Αμπατζόγλου ο κ. Αν. Σπυρόπουλος έδωσε τον πολιτικό όρκο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Δημήτρη Σμυρνή. Ακολούθως, αναγνώστηκε από τον κ. Θ. Αμπατζόγλου ο θρησκευτικός όρκος και ορκίστηκε ο κ. Δ. Γαρδέλης, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Δ. Σμυρνή και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού κου Ιωάννη Νικολαράκου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους καλή επιτυχία στο νέο τους ρόλο και στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, καθώς και μία εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.​

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!