Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Σαρωνικού θα συνεχίσει να βρίσκεται η παράταξη Σαρωνικός Αύριο, όπως ρητά δεσμεύθηκε ο επικεφαλής της κ. Γιώργος Σωφρόνης, κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Κατά την τοποθέτησή του, ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, ο κ. Σωφρόνης ευχήθηκε επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής και καλή δύναμη σε όλους τους εκλεγέντες. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αιρετούς και υπηρεσιακούς, το προσωπικό του Δήμου και τους πολίτες για την άψογη και παραγωγική συνεργασία τη θητεία που πέρασε. Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες έκανε στους υποψήφιους της παράταξής του στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του έργου της απερχόμενης διοίκησης, ο κ. Σωφρόνης τόνισε ότι στη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας ο Δήμος Σαρωνικού κατάφερε να κάνει σημαντικά βήματα μπροστά. Επισήμανε δε την ανάγκη για ενότητα και συνεργασία στο επόμενο διάστημα, ώστε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί, χωρίς καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Σωφρόνης:

«Για εμάς, πάνω από όλα παραμένει το συμφέρον του τόπου μας και η επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Με αυτό το αποκλειστικό κριτήριο, με υπευθυνότητα και ουσία, θα ασκήσουμε τα θεσμικά μας καθήκοντα, ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Θα συνεργαστούμε με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου, για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε με κόπο μέχρι σήμερα.

Θα είμαστε σύμμαχοι σε κάθε σωστή πρωτοβουλία, αλλά θα παραμείνουμε σταθερά απέναντι σε κάθε μορφή λαϊκισμού, ανευθυνότητας και σε πρακτικές που πιστεύουμε ότι δεν υπηρετούν το συμφέρον του τόπου μας.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΣΩΦΡΟΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!