Ορκίστηκαν οι νέοι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ στο Δ. Λαρισαίων

Δεκατέσσερις νέοι εργαζόμενοι στο Δήμο Λαρισαίων, ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη και του αναπληρωτή δημάρχου Γιώργου Σούλτη.

Πρόκειται για επιλαχόντες – επιτυχόντες των προκηρύξεων1/242Μ/2009 και 1/57Μ/2009, που αναλαμβάνουν υπηρεσία, σε αναπλήρωση άλλων επιτυχόντων, που για διάφορους λόγους δεν θέλησαν να αναλάβουν υπηρεσία.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στο Δήμο Λαρισαίων, τονίζοντας ότι παρά τη δυσκολία της εποχής, ο Δήμος βρίσκεται σε ισχυρή οικονομική θέση υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να στηρίξει τους εργαζόμενους από τους οποίους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να «τιμήσουν το μεροκάματο που τους δίνει η Πολιτεία.

Από την πλευρά τους εκπρόσωποι των επιτυχόντων   ευχαρίστησαν τον κ. Καλογιάννη για τη στήριξη του απονέμοντάς του, τιμητική πλακέτα. Ανάλογες πλακέτες απένειμαν οι προσληφθέντες και σε υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Διοικητικών υπηρεσιών.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!