οργή-ταχιάου-για-έξι-fake-news-σε-βάρος-του-560425
ΔΗΜΟΙ | 31.05.2019 | 16:38

Οργή Ταχιάου για έξι «fake news» σε βάρος του

«Είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους προσπαθώντας να εξαγοράσουν ψήφους και να αγοράσουν εκλογές», τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, παρουσιάζοντας έξι fake news, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Προσθέτει, δε, ο κ. Ταχιάος πως «όσο κι αν το προσπαθούν συστήματα πολιτικά και οικονομικά, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης το βλέπουν και ετοιμάζονται να δώσουν την απάντησή τους απορρίπτοντάς το στις κάλπες της Κυριακής. Η Δημαρχία της Θεσσαλονίκης δεν “αγοράζεται” και οι Θεσσαλονικείς δεν εξαγοράζονται».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» «τέτοια ελεεινή χυδαιότητα, τόσες ψεύτικες ειδήσεις, τέτοιος πόλεμος με χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε στις εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης. Ένα σύστημα που με πολεμά με νύχια και με δόντια, γιατί δεν μπορεί να με ελέγξει, διαδίδει για μένα ασύστολα ψεύδη, ακόμη κι ότι έβαλα να απαγάγουν τον γιο μου για να αποκτήσω δημοσιότητα».

Στη συνέχεια της δήλωσής του, ο κ. Ταχιάος αναλύει έξι fake news, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Συγκεκριμένα απαντά για την κάρτα ανέργων του ΟΑΣΘ, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, για το ότι είναι «άνθρωπος του Μαρινάκη», για το ότι θα απολύσει τους υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου και πως ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών επί δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου.