Ορφανός: Πρωτοφανής καθυστέρηση στην μετάδοση των αποτελεσμάτων

Για «πρωτοφανή καθυστέρηση που δεν συνάδει με την Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας μας» κάνει λόγο η δημοτική παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό, αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μαΐου.

Η παράταξη Ορφανού δίνει μάχη με εκείνη του Κώστα Ζέρβα για το ποιος από τους δύο θα είναι ο αντίπαλος του Νίκου Ταχιάου στον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «η θέση της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 θα δοθεί με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση δεν συνάδει με την Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας μας. Το τελικό αποτέλεσμα του α’ γύρου των εκλογών είναι αυτό που θα σχολιάσουμε και το οποίο θα μας υποδείξει τις όποιες επόμενες ενέργειές μας».

Εν τω μεταξύ, για την καθυστέρηση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών ρίχνουν την ευθύνη στις Περιφέρειες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]