ΟΠΣΑ: «Η Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

Το βιβλίο ομιλιών και σεμιναρίων 2007-2010, «Η Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», παρουσιάζει σήμερα Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, ο Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΑ). Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα συνεδρίων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Ακαδημίας αρ. 7-Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν:

α)   Από το χώρο της Δικαιοσύνης , ο Ιωάννης Καραβοκύρης, Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου

β) Από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ο καθηγητής Παναγιώτης Κανελλόπουλος

γ) Από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, οι Γιάννης Σγουρός, περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κώστας Ασκούνης, δήμαρχος Καλλιθέας και πρόεδρος ΚΕΔΕ καθώς και ο Παύλος Καμάρας, π. δήμαρχος Πεύκης και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής

δ) Από το ΕΒΕΑ ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Μίχαλος &

ε) Από το δημοσιογραφικό χώρο ο δημοσιογράφος Νεκτάριος Νότης

Παράλληλα θα είναι παρόντες και όλοι οι ομιλητές της περιόδου 2007-2010 των οποίων οι ομιλίες εμπεριέχονται στο παραπάνω βιβλίο. Επίσης, στην εκδήλωση θα τιμηθούν δύο διακριτοί και διακεκριμένοι επιστήμονες – λειτουργοί της Δικαιοσύνης, οι Γεώργιος – Σταύρος Κούρτης, πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου ε.τ., και Κωνσταντίνος Μπακάλης, πρόεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ε.τ.

Οι τιμώμενοι συγκαταλέγονται μεταξύ των πρώτων, που στήριξαν και εξακολουθούν να υποστηρίζουν το έργο του ΟΠΣΑ, με τον εξαιρετικό λόγο τους και την ανελλιπή παρουσία τους στις εκδηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Παρουσίαση βιβλίου ΟΠΣΑ για Αυτοδιοίκηση

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - FLASH


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!