Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων: Στηρίζουμε τον αγώνα της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΟΛΜΕ - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
24
Ιανουάριος
Back

Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων: Στηρίζουμε τον αγώνα της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΟΛΜΕ

Με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την στήριξη του αγώνα της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΟΛΜΕ η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων(Π.Ο.Π.Σ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της ΠΟΠΣ, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6/3/2014, ύστερα από την απόφαση των συνδικαλιστικών Οργανώσεών της ΟΛΜΕ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ να πραγματοποιήσουν Πανελλαδικό Συλλαλητήριο με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 μ.μ. προκειμένου να διεκδικήσουν:
– Υγεία – Ασφάλιση – Παιδεία, στέγη με ρεύμα και νερό για όλους τους πολίτες
– Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου που καταργεί δημόσιες Υπηρεσίες και απολύει εργαζόμενους άδικα και κατά παράβαση του Συντάγματος, επειδή το απαιτούν η Τρόικα και συμφέροντα ιδιωτών.
– Την δημιουργία θέσεων εργασίας για να βρουν δουλειά οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι και τα ελληνόπουλα να μην αναγκάζονται να εγκαταλείπουν, κατά δεκάδες χιλιάδες τη Χώρα, για να βρουν στην ξενιτιά τρόπους για να εργαστούν και να ζήσουν

Α π ο φ ά σ ι σε

– Στηρίζει το αγώνα που ήδη εξελίσσετε
– Συμμετέχει σε όλες τις δράσεις με την παρουσία των μελών της σε ολόκληρη τη Χώρα και
Κ Α Λ Ε Ι
την Κυβέρνηση να επανεξετάσει όλα τα παραπάνω αιτήματα και να απαντήσει θετικά, γιατί αυτό επιβάλλουν οι ανάγκες της Χώρας και του λαού μας.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!