ολοκληρώθηκε-η-προετοιμασία-του-δήμο-1186635
ΔΗΜΟΙ | 30.05.2023 | 09:34

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δήμου Φυλής για τις Πανελλαδικές 

Έτοιμος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ο Δήμος Φυλής.

Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, με συντονιστή τον Πρόεδρο και αναπλ. Δήμαρχο Νίκο Χατζητρακόσια, βρίσκεται σε ετοιμότητα για την άρτια διεξαγωγή τους, στα τέσσερα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Φυλής (1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων, 1ο  ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, 2ο  ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, ΓΕΛ Ζεφυρίου), με ημερομηνίες έναρξης την 1η και 2α Ιουνίου 2023.

Υπό τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και σε συνέχεια έγκαιρης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαϊου 2023 μεταξύ του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια και των Διευθυντών των υπόψη Σχολικών Μονάδων, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την αντιμετώπιση των επιμέρους ζητημάτων που αφορούν τη ομαλή διεξαγωγή τους.

Αντιμετωπίστηκαν ζητήματα που αφορούν τη διάθεση προσωπικού φύλαξης, τεχνικής υποστήριξης και συντηρήσεων, καθαριότητας, προμήθειας του αναγκαίου εξοπλισμού, υλικών και μέσων στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος των εξετάσεων από το Υπουργείο Παιδείας.

Υπάρχει, επίσης, μέριμνα πρόληψης και αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων, καθώς κι άμεση συνεργασία με τα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα, την Δημοτική Αστυνομία και τον τοπικό Υγειονομικό Σταθμό Ερυθρού Σταυρού για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής, εφόσον χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος Νίκος Χατζητρακόσιας, τα μέλη και το προσωπικό της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής εύχονται στους υποψηφίους του Δήμου μας καλή επιτυχία!