Ολοκληρώθηκε η κατασκευή εξεδρών στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (φωτο) - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
24
Σεπτέμβριος
Back

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή εξεδρών στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (φωτο)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη δημιουργία κατασκευής εξεδρών, χωρητικότητας 2.260 θεατών, η πρώτη φάση του έργου «Κατασκευή κερκίδων αθλητικού κέντρου και διαμόρφωση αγωνιστικών χώρων και περιβάλλοντος χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας». Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 3.600.000,00 ευρώ χρηματοδοτείται και επιβλέπεται από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι επόμενες φάσεις υλοποίησης του έργου προβλέπουν τη δημιουργία αποδυτηρίων των ομάδων, γραφείων διαιτητών, κλειστού γυμναστηρίου, ιατρείου, αποθηκών, κυλικείου (κάτω από τις εξέδρες), εισόδου – εξόδου θεατών στο χώρο του γηπέδου τόσο από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως όσο και από την οδό Ολυμπίας, με ιδιαίτερη πρόβλεψη για τα ΑΜΕΑ, την περίφραξη και τη διευθέτηση του χώρου του πάρκινγκ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-2017, οι αθλητικοί σύλλογοι της Νέας Ιωνίας θα εγκατασταθούν στους νέες αθλητικούς χώρους του γηπέδου.

unnamed

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!