Ολοκληρωμένη και έγκαιρη εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων στον Ασπρόπυργο

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ισίδωρος Τσίγκος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος ενημερώνουν τους πολίτες του Ασπρόπυργου ότι, με γρήγορους και συντονισμένους ρυθμούς υλοποιείται ο καθαρισμός των φρεατίων σε όλη την πόλη.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ασπροπύργου, πληροφορεί τους Δημότες και τις Επιχειρήσεις ότι, ξεκίνησε ο καθαρισμός φρεατίων από απορρίμματα και αποξηραμένα φύλλα του οδικού δικτύου ομβρίων υδάτων, καθώς επίσης πραγματοποιείται και ψεκασμός απεντόμωσης/απολύμανσης και μυοκτονία. Οι εργασίες πραγματοποιούνται στις οδούς Θεμιστοκλέους, Μπουμπουλίνας και 28ης Οκτωβρίου και θα επεκταθούν σε όλο το δίκτυο του Ασπρόπυργου. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες, κάποια ακραία καιρικά φαινόμενα να θέσουν σε κίνδυνο τις περιουσίες και τη ζωή των πολιτών.

Κύριο μέλημα του Δήμου Ασπροπύργου είναι επίσης να προστατέψει τους Δημότες από τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, φορείς των οποίων είναι οργανισμοί όπως τα κουνούπια και τα τρωκτικά και από τη δυσοσμία που προκαλείται με τη συσσώρευση απορριμμάτων και αποβλήτων, στη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!