Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Νοτίου Τομέα της Αττικής (ονόματα)

«Mπαράζ» υποψηφιοτήτων καταγράφεται στους Δήμους του Νότιου Τομέα της Αττικής καθώς, όπως φαίνεται η απλή αναλογική έχει ανοίξει την όρεξη αρκετών προσώπων που επιθυμούν να μετέχουν στα κοινά, διεκδικώντας το δημαρχιακό «θώκο». Όπως και σε άλλες περιφερειακές ενότητες, έτσι και εδώ, παρατηρούνται οι λεγόμενες «καραμπόλες», τα φρέσκα  πρόσωπα, αλλά και οι σταθερές περιπτώσεις… Ας πάρουμε μια πρώτη «γεύση» ανα δήμο (με τυχαία σειρά ονομάτων).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στο Δήμο της Καλλιθέας έχουμε «συνωστισμό» ενδιαφερομένων. Πέραν του σημερινού Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου, θέση δημάρχου θα διεκδικήσουν οι Κώστας Ασκούνης, (τέως δήμαρχος), Θεόδωρος Παπαθανασόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Νικόλαος Γιοβανίδης (ανεξάρτητος), Τρύφων Μπουγάς και Λάζαρος Λασκαρίδης καθώς και η Βάσω Μαργαρίτη. Ακούγονται και τα ονόματα των Θοδωρή Ψαλιδόπουλου και Κωνσταντίνου Γρίβα, ενώ το ΚΚΕ θα στηρίξει τον Γιάννη Βακαλόπουλο.

ΓΛΥΦΑΔΑ

Για το Δήμο της Γλυφάδας οι «μονομάχοι» ως τώρα είναι οι εξής: Γιώργος Παπανικολάου (ΝΔ-νυν δήμαρχος), Κώστας Κόκκορης (ΚΙΝΑΛ), Τάσος Ταστάνης (ΣΥΡΙΖΑ) και Αλέξης Στεφανίδης (ΚΚΕ)

ΑΛΙΜΟΣ

Στον Δήμο Αλίμου, ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης που θέτει ξανά υποψηφιότητα θα έχει να αντιμετωπίσει τους:  Ευάγγελο Τσαμήτα, Θάνο Ορφανό, Κώστα Χαρίτο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο (τέως αντιδήμαρχο), Κυριακή Καμαρινού από το ΚΚΕ και τον Χάρη Μέξα από την Ελληνική Αυγή.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στο «κάστρο» του Διονύση Χατζηδάκη, υποψήφιοι θα είναι οι: Στέλιος Κατσέλης (δικηγόρος), Βίκυ Ανδρικοπούλου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, Ανδρέας Δούμας, Κώστας Μερκουράκης, Δημήτρης Πιτούλης και Νίκος Γαρδίκης.

ΑΓΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου η νυν δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου θέτει ξανά υποψηφιότητα και θα έχει να «αντιμετωπίσει» τα εξής πρόσωπα: Αλέξανδρο Αρβανιτάκη (Πολιτικό επιστήμονα και διεθνολόγο), Δήμου Γιώτα (στηρίζεται από το ΚΚΕ), Βασίλη Κουτσοβασίλη, Παναγιώτη Λασκαρίδη, Χρήστο Πρεκετέ.

ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ

Στην περιοχή του Μοσχάτου και του Ταύρου, θέση δημάρχου διεκδικούν οι Ανδρέας Ευθυμίου (νυν δήμαρχος), Μπάμπης Μπιλίνης, Χριστίνα Διολανίδη.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Στο Δήμο της Νέας Σμύρνης ιδιαίτερη «κινητικότητα» παρουσιάζουν οι υποψηφιότητες των Σταύρου Τζουλάκη (νυν Δήμαρχος), Γιώργου Λαρίσση, Γιώργου Κουτελάκη, Θέμη Παυλόπουλου και Ιωάννη Κουλιάνη.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπουλης, πέραν του νυν δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου «παίζουν» τα ονόματα των: Κώστα Στέφα, Χρήστου Κορτζίδη, Μιχάλη Σταυρόπουλου, Θοδωρή Μπούφη και Γιώργου Ιωαννίδη.

Όπως και σε άλλες περιοχές, έτσι και στους δήμους του Νοτίου Τομέα της Αττικής, το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το «ονοματολογικό» ενώ δεν αποκλείονται αποχωρήσεις, προσθήκες ή συνεργασίες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΝΟΜΑΤΑ, ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!