Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο νομό Λασιθίου (ονόματα)

Σε προεκλογική «ετοιμότητα» και ο νομός Λασιθίου Κρήτης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, με πολλά ονόματα υποψηφίων δημάρχων στους 4 δήμους. Ήδη εντείνονται οι κινήσεις των συνδυασμών. Σε μια πρώτη καταγραφή λοιπόν, έχουμε τα εξής:

 

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο νυν δήμαρχος Αντώνης Ζερβός έχει ανακοινώσει  επίσημα την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.  Σε επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο έχει προχωρήσει και ο πρώην βουλευτής Λασιθίου και πρώην διοικητής του ΠΑΓΝΗ Νίκος Κοκκίνης. Υποψήφιοι επίσης θα είναι ο Γιώργος Γουναλάκης και Γιάννης Ανδριώτης. Υποψήφιος με το ΚΚΕ θα είναι ο δασολόγος, Γιώργος Φιλιππάκης. 

 

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στον Δήμο Ιεράπετρας, εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν Δήμαρχος Θεοδόσης Καλαντζάκης. Επίσης υποψήφιος θα είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Αργύρης Πανταζής, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ.Αντώνης Πετράς, η νυν επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κα Μαρία Κοτσυφάκη, ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Θανάσης Χηνόπουλος και ο Αλέξανδρος Μουζουράκης, με τον νέο συνδυασμό “Ιεράπετρα Μπορείς”.

 

ΔΗΜΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις σε όλη τη χώρα φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, όπου κατά πάσα πιθανότητα ο νυν δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης θα είναι και ο μόνος υποψήφιος.

 

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Την απόφασή του να συμμετάσχει στις εκλογές έχει ήδη ανακοινώσει ο νυν Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης. Υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο θα είναι επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ζερβάκης. Την πρόθεσή του να εμπλακεί στις δημοτικές εκλογές και κατ’ επέκταση να είναι υποψήφιος έχει κάνει γνωστό και  ο πρώην Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης. Επίσης ο ανεξάρτητος σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Σητείας κ. Νίκος Καραμανωλάκης έχει γνωστοποίηση την απόφασή του να διεκδικήσει τον δήμο. Υποψήφιος με το ΚΚΕ θα είναι ο Σίμος  Συμεωνίδης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΛΑΣΙΘΙ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!