Ο ΣΕΔΘ καταγγέλλει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και καλεί τους εργαζόμενους αύριο στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου

Τον Γιάννη Μπουτάρη καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης ότι αφήνει τους ελεγκτές να συνεχίσουν τον έλεγχο των συμβάσεων αορίστου χρόνου, ο οποίος είχε σταματήσει με καθολική απόφαση των εργαζομένων του Δήμου.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΔΘ αναφέρει:

«Ο Σ.Ε.Δ.Θ. καταγγέλλει τη Διοίκηση του Δήμου ότι αφήνει τους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης να συνεχίσουν τον έλεγχο των συμβάσεων αορίστου χρόνου, ο οποίος είχε σταματήσει με καθολική απόφαση των εργαζομένων του Δήμου -σε εφαρμογή των σχετικών αποφάσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ-.

Καταγγέλλει το Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου, που έδωσε εντολή στη Νομική Υπηρεσία της να καταθέσει ένσταση στο Δικαστήριο του Πολύγυρου Χαλκιδικής για «αναρμοδιότητα εξέτασης» με αποτέλεσμα να βγει αρνητική η απόφαση του δικαστηρίου και να απολυθούν συνάδελφοι σχολικοί φύλακες.

ΚΑΛΟΥΜΕ την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7:00 π.μ. ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου, ώστε μαζικά και δυναμικά να απαντήσουμε στις προσχηματικές μεθόδους δικαιολόγησης των αποφάσεων που έχουν λάβει ήδη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΕΔΘ


Αφήστε μια απάντηση