o-καθιερωμένος-αγιασμός-της-νέας-αθλητ-1075781
ΔΗΜΟΙ | 29.09.2022 | 14:42

O καθιερωμένος Αγιασμός της νέας Αθλητικής περιόδου για τον Α.Ο Ζωφριάς

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Α’ επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής που αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να σταθεί στο πλευρό μας, ο Γιάννης Κυριακού, εκπρόσωπος του υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Δ. Αττικής Γ. Κώτσηρα, η Χρ. Μπαβέλα από το γραφείο του Γραμματέα της Βουλής και βουλευτή Δ. Αττικής, Ευ. Λιάκου, ενώ τις θερμότερες ευχές για την καλύτερη δυνατή σεζόν απέστειλε, τηλεφωνικά και ο Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δ. Αττικής, Θανάσης Μπούρας. Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, φορείς της πόλης μας, από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, η ποδοσφαιρική μας ομάδα καθώς και μικροί αθλητές με τους γονείς και κηδεμόνες τους που είχαν όλοι προσκληθεί!

Ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς απουσίασε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ωστόσο φρόντισε να μεταφερθεί σε όλους τους παρευρισκόμενους η πολύ σημαντική είδηση για τη

δημιουργία γηπέδου για τις ακαδημίες στην συνοικία μας. Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Ν. Χατζητρακόσιας: «μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν πρότερες εργασίες για την κατασκευή γηπέδου 7Χ7 σε χώρο πλησίον του 3ου Κλειστού Γυμναστηρίου Ζωφριάς». Στην παραίνεση του προέδρου του Δ.Σ. της ομάδας μας Γιώργου Γκούβρα για την παράλληλη δημιουργία και της νέας έδρας μας, του δικού μας γηπέδου, διαστάσεων 11Χ11, τόσο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Αβράμης, όσο και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών της Δ.Ε. Άνω Λιοσίων Π. Καμαρινόπουλος ευχήθηκαν οι προσπάθειες που έχουν ήδη λάβει χώρα από τη δημοτική Αρχή να καρποφορήσουν πολύ σύντομα!

Το λόγο πήραν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων και κάτοικος Ζωφριάς Ευ. Χριστοφιλάκης, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής, Δ. Καμπόλης καθώς και εις εκ των υποστηρικτών της προσπάθειάς μας, Κ. Παπαϊωάννου, οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους και ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Τίτος Χρήστου (πρόεδρος εκκλησιαστικού συμβουλίου και Αρχιερατικός Επίτροπος Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής) ο οποίος εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε δεν μπόρεσε να… διδάξει στους παίκτες μας πως πρέπει να εκτελούν τα πέναλτι!

Θα ήταν μεγάλη παράλειψή μας να μην αναφερθούμε και σε ανθρώπους που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, ωστόσο έσπευσαν με τον πλέον λιτό και απλό τρόπο, μία τηλεφωνική κλήση ή ένα SMS, να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει όλη η ποδοσφαιρική μας οικογένεια. Αναφερόμαστε στον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα», Γ. Μαυροειδή, στην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Ελ. Λιάκου, στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Μιχ. Οικονομάκη, στον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Υπηρεσίας Γ. Αντωνόπουλο, στην Αναπληρωτή Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας, Χρ. Κουράση, αλλά και στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας.

Το 11μελες Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς, η ποδοσφαιρική ομάδα, οι ακαδημίες και οι προπονητές μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το γεγονός ότι από χθες αισθανόμαστε ότι είμαστε πολλοί περισσότεροι!