Ο Καμίνης φτιάχνει αντιδημαρχία μετανάστευσης – Ποιος γιος ιστορικού στελέχους της Αριστεράς αναλαμβάνει το κρίσιμο πόστο (φωτο)

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Παπαγιαννάκης, ως Αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων, με αρμοδιότητες τα θέματα των Μεταναστών και Προσφύγων. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγιαννάκης ήταν μέχρι σήμερα εντεταλμένος σύμβουλος για την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων του Δήμου αναφορικά με θέματα μεταναστών και προσφύγων.

Ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, είναι γιος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Μιχάλη Παπαγιαννάκη. Μάλιστα, μιλώντας παλιότερα σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ για τους λόγους που ήρθε κοντά με τον Γ. Καμίνη, ο Λ. Παπαγιαννάκης, είχε πει: «Είμαι ευεργετημένος που είχα πατέρα τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη. Προσπαθώ όμως να το διαχωρίσω και να αποκτήσω τη δική μου ταυτότητα», λέει στην εφημερίδα και τονίζει ότι «Εχω μία φυσική και σωματική αντίδραση σε κάθε τι το παλαιοκομματικό. Δεν μπορώ να χαιρετάω κάποιον χωρίς να τον γνωρίζω επειδή είμαι υποψήφιος. Μαζί με άλλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους έχουμε σκεφτεί να δράσουμε από κοινού κατά την προεκλογική περίοδο για να μεταφέρουμε μία άλλη άποψη για την πολιτική»

Για τον Γιώργο Καμίνη τονίζει «Είναι το προφίλ του ανθρώπου που ταιριάζει στην Αθήνα αλλά και στις δικές μου απόψεις. Εβαλε τάξη στα οικονομικά του δήμου και θέλει η πόλη να λειτουργεί με κανόνες όπως πιστεύω και εγώ».

lefteris_papagiannakis_aftodioikisi

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!