Ο Γκλέτσος «συναντά» τον Μακαριστό Χριστόδουλο: Έχρισε εκπρόσωπο Τύπου πιλότο ελικοπτέρων και πρώην στενό συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου (φωτο)

Ο Απόστολος Γκλέτσος, Αρχηγός του Κόμματος «Τελεία» και Δήμαρχος Στυλίδας, ανακοίνωσε ως Υπεύθυνο και Εκπρόσωπο Τύπου τον κ. Σταύρο Μακαρίου από τη Χαλκίδα.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Χαλκίδας, την Πέμπτη 17/3/2016.

Ο κ. Γκλέτσος, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Κόμματος κ.Γεώργιο Τάσιο, παρουσίασε στους δημοσιογράφους τον κ. Μακαρίου ενώ αναφέρθηκε στην ενεργό πολιτική δράση του στο Νομό Εύβοιας και την πολυετή γνωριμία που τους συνδέει.

Ο Σταύρος Μακαρίου, είναι πιλότος ελικοπτέρων, Αξιωματικός ε.α. της Αεροπορίας Στρατού με παράλληλες σπουδές στη Δημοσιογραφία και την Επικοινωνία ενώ έχει θητεύσει στο γραφείο τύπου του Κλάδου Ολυμπιακών Αγώνων του Γ.Ε.ΕΘ.Α. ως επικεφαλής της επικοινωνιακής στρατηγικής καθώς και γραμματέας στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υ.ΕΘ.Α..

Επίσης, διετέλεσε στενός συνεργάτης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου , σε θέματα αθλητισμού , είναι αρθρογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Με τον ορισμό Εκπροσώπου Τύπου εγκαινιάζεται για την «Τελεία» μία νέα εποχή επαφής και επικοινωνίας με τον Ελληνικό λαό και τα Μ.Μ.Ε ενώ το Κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου συνεχίζει να αρθρώνει έντιμο, ορθό και ειλικρινή πολιτικό λόγο.

Η «Τελεία» θα βάλει τελεία στη διαφθορά, τη διαπλοκή και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος ενώ θα συνεχίσει να ασχολείται με την Ελλάδα και τον Έλληνα που βρίσκεται στο περιθώριο και βιώνει τη φτώχεια και την οικονομική κρίση.

Δείτε φωτο από τη συνέντευξη:

makarios_gletsos_aftodioikisi

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΚΟΜΜΑ ΤΕΛΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!