Ο εθελοντισμός θα φέρει την Άνοιξη στο δήμο Νίκαιας- Ρέντη

Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη συμμετέχει για 2η χρονιά στην πανελλήνια εθελοντική περιβαλλοντική  δράση “Let’s do it Greece 2017”, προχωρώντας την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 10:00 το πρωί σε μία σειρά δράσεων για τη διαμόρφωση σημείων της Νίκαιας και του Ρέντη.

«Με χαρά ο Δήμος μας συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού με στόχο να προάγει την ενεργό συμμετοχή των δημοτών σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Με το σύνθημα «Κυριακή 2 Απριλίου όλη η Ελλάδα μια Οικογένεια» καλούμε τους αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς της πόλης, τη μαθητική κοινότητα  και όλους τους δημότες, να πάρουν μέρος σ’αυτή τη γιορτή του εθελοντισμού και να μετατρέψουν ένα οικόπεδο σε πλατεία. Ήδη έχουμε οργανώσει ένα Δημοτικό Δίκτυο Εθελοντισμού που η ανταπόκρισή του έως σήμερα σε συλλογικές παρεμβάσεις είναι εντυπωσιακή», σημειώνει στο κάλεσμά του ο δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνουν δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί ώστε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο να μετατραπεί σε πλατεία και χώρο αναψυχής.

Το ραντεβού με την… Άνοιξη έχει οριστεί στη συμβολή των οδών Θηβών και Μπελογιάννη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!