Ο Δήμος Ζακύνθου στην τουριστική έκθεση Θεσσαλονίκης «PHILOXENIA»

Οργανωμένη αποστολή προετοίμασε ο Δήμος Ζακύνθου για την 29η τουριστική έκθεση Θεσσαλονίκης «PHILOXENIA», η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013. Τον Δήμο Ζακύνθου θα εκπροσωπήσουν από τον Οργανισμό Τουρισμού, το μέλος της ομοσπονδίας των ενοικιαζομένων δωματίων, Αντώνης Βυθούλκας και η συνεργάτης του Δήμου Ντένια Βυθούλκα.

Λόγω του ότι, η κάθε συμμετοχή στις εκθέσεις θα πρέπει να έχει συγκεκριμένους στόχους ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της αγοράς, καθώς και το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν των εκθετών, σε αυτήν την έκθεση ο Δήμος Ζακύνθου έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην προβολή των τοπικών προϊόντων και στην προσέλκυση του μαθητικού τουρισμού. Γι’ αυτό το λόγο, στο περίπτερο που θα στηθεί, εκτός από το καθιερωμένο προωθητικό έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό με τις ομορφιές του νησιού που μοιράζεται στους επισκέπτες, θα τοποθετηθούν τοπικά προϊόντα που θα μπορούν να τα δοκιμάζουν όλοι.

Στην «PHILOXENIA», οι εκπρόσωποι του Δήμου θα επιδιώξουν από κοινού με τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, να ενισχύσουν τον εσωτερικό τουρισμό, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης, όλο και λιγότεροι Έλληνες ταξιδεύουν. Στόχος, του Δήμου είναι, μέσα από την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Ζακύνθου, να διεκδικήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς στον εσωτερικό τουρισμό και παράλληλα, να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τουριστικών πρακτόρων από τα Βαλκάνια.

Τέλος, να σημειωθεί πως έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με αρκετά ταξιδιωτικά γραφεία από την Βόρεια Ελλάδα και με πολιτιστικούς συλλόγους, ενώ έχουν προσκληθεί στο περίπτερο της Ζακύνθου εκπρόσωποι από τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας και εκπαιδευτικοί-υπεύθυνοι για τις εκδρομές από ιδιωτικά σχολεία. Επίσης, την τελευταία μέρα της έκθεσης, στο περίπτερο θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρο δωρεάν διακοπές στην Ζάκυνθο για τέσσερα άτομα. Το δώρο προσφέρεται από τον σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων Λαγανά.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, PHILOXENIA


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!