Ο Δήμος Χαιδαρίου «δίνει πάσα στην κοινωνία»

Με κεντρικό σύνθημα «Δώσε πάσα στην Κοινωνία», ο Δήμος Χαϊδαρίου παρουσίασε σε Συνέντευξη Τύπου τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στον αγώνα ALL STAR μπάσκετ την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 19.00, ανάμεσα σε βετεράνους αθλητές μπάσκετ και πολιτικούς από την ομάδα της Βουλής, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες ανέργων και απόρων.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε: «Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να ευαισθητοποιήσουμε τα μικρά παιδιά και να στείλουμε σε όλους το κοινωνικό μήνυμα της αλληλεγγύης. Η συνεισφορά όμως όλων μας και η στήριξη των ευπαθών ομάδων μπορεί να βελτιώσει το πρόβλημα και να διαπιστώσουν οι συγκεκριμένοι δημότες ότι υπάρχει η αρωγή της κοινωνίας και δεν είναι μόνοι τους. Ο αγώνας του ALL STAR είναι μία καλή ευκαιρία να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και να βάλουμε… καλάθι στην αλληλεγγύη».

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Προστασίας και Αλληλεγγύης, Ελευθερία Τοκατλίδη μιλώντας για τον αγώνα και τη σημασία του είπε: «Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της υποστήριξης 600 οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Διοργανώνουμε λοιπόν τον συγκεκριμένο αγώνα ALL STAR μπάσκετ για να μαζέψουμε τρόφιμα. Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει περίπου 1.200 κιλά με τρόφιμα και θέλουμε να ξεπεράσουμε τα 2.000 κιλά. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εξαιρετική και πιστεύουμε ότι την Τετάρτη θα πετύχουμε το στόχο μας

Οι μπασκετμπολίστες Σάκης Τζαλαλής και Θανάσης Σκουρτόπουλος από την πλευρά τους τόνισαν ότι οι βετεράνοι αθλητές του μπάσκετ ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής, συμμετέχουν στον αγώνα με μεγάλη χαρά και μάλιστα θα φέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στην ομάδα των πολιτικών μετέχουν οι: Γιάννης Ιωαννίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος  Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μάξιμος Σενετάκης, Χρήστος Δήμας, Γιώργος Ορφανός, Χρήστος Αηδόνης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Ευθύμιος Μπάκας, Τάκης Κορωναίος, Χρήστος Τσέκος, Νίκος Τόλιας, Γιώργος Σιγάλας, Ευθύμης Ρετζιάς, Σάκης Τζαλαλής, Νίκος Αναδιώτης, Ηρακλής Δρούλιας με προπονητή τον Κώστα Παταβούκα.

Την ομάδα ALL STAR αποτελούν οι: Νίκος Οικονόμου, Δήμος Ντικούδης, Θανάσης Σκουρτόπουλος, Αλέκος Σκουρτόπουλος, Αγγελος Κορωνιός, Νίκος Κασουρίδης, Χρήστος Χολίδης, Θοδωρής Αποστολόπουλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Δημήτρης Μαραβέλιας και προπονητές τους Ντέιβιντ Στεργάκο και Σταύρο Ελληνιάδη.

 

Έχουν ακόμα προσκληθεί και θα παραβρεθούν οι κκ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Άννα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου, Φανή Χαλκιά, Γιώργος Βασιλακόπουλος, Νίκος Μπαπανικολός.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ


Αφήστε μια απάντηση