Ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει τον Γ. Κατρούγκαλο: Αναληθή τα όσα γράφονται

Αναληθή που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και υπηρετούν σκοπιμότητες, χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαρισαίων τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην ανάληψη υπόθεσης του δήμου μετά την υπουργοποίησή του. Υιοθετώντας πλήρως τα όσα υποστήριξε ο κ. Κατρούγκαλος στην aftodioikisi.gr, ο Δήμος Λαρισαίων τονίζει ότι η υπόθεση ανατέθηκε στις 22.10.2014 στο δικηγορικό γραφείο «Κατρούγκαλος και συνεργάτες» και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Γ. Κατρούγακλου ως υπουργού «ανατέθηκε ο χειρισμός της υπόθεσης στη δικηγόρο κ. Λαϊνά και μόνο».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής του Δήμου Λαρισαίων είναι το εξής:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων για το χειρισμό  νομικής υπόθεσης στο δικηγορικό γραφείο «Κατρούγκαλος και συνεργάτες» και τη δικηγόρο κ. Κατερίνα Λαϊνά, σχετικά με τον έλεγχο των συμβάσεων και τη δίωξη του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη  απο το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων επισημαίνονται τα εξής:

  1. Κατά της απόρριψης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (22-10-2014) για τον έλεγχο των συμβάσεων από τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη ανατέθηκε, τον Νοέμβριο του 2014 η υπεράσπιση του Δημάρχου και η κατάθεση προσφυγής στο νομικό γραφείο «Κατρούγκαλος – Συνεργάτες» και στην κ. Αικ. Λαινά.
  2. Στις 12/2/2015 αποφασίστηκε η προσφυγή στο ΣτΕ για το ίδιο θέμα και ανατέθηκε ο χειρισμός της υπόθεσης στη δικηγόρο κ. Λαϊνά και μόνο, λόγω της υπουργοποίησης του κ. Κατρούγκαλου.

Όλα τα υπόλοιπα είναι αναληθή, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και υπηρετούν σκοπιμότητες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!