Ο Δήμαρχος Παγγαίου για τις απολύσεις των δολοφόνων

Ο δήμαρχος Παγγαίου υπέγραψε την οριστική απόλυση των δυο πρώην υπαλλήλων του δήμου που είναι φυλακισμένοι για τη δολοφονία του πρώην δημάρχου Τριαντάφυλλου Κουκούδη (στη φωτό).

Ο δήμαρχος κ. Ξουλόγης μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ανέφερε ότι «ενημερώσαμε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την εξέλιξη της υπόθεσης, μιας υπόθεσης που μας ταλαιπώρησε αρκετά λόγω των μεγάλων γραφειοκρατικών καθυστερήσεων που υπήρχαν στη σύσταση των υπηρεσιακών συμβουλίων. Με την απόφαση αυτή διακόπτεται και η μισθοδοσία των δυο φυλακισμένων που μέχρι σήμερα τους καταβάλλονταν κανονικά σε ποσοστό 50%».

Να σημειωθεί πως οι δύο άντρες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και δεκαέξι χρόνια αντίστοιχα για την αυτουργία και τη συμμετοχή στη δολοφονία αντίστοιχα ενώ τον Ιανουάριο η υπόθεση θα εξεταστεί στο Εφετείο όπου έχουν προσφύγει.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!