Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο Δυτικό Παραλιακό Μέτωπο

Το Δυτικό Παραλιακό μέτωπο όπου εκτελούνται έργα ανάπλασης και αναβάθμισης από την περιοχή Τάλως έως το Παγκρήτιο Στάδιο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.
Ο κ. Κουράκης ενημερώθηκε από τους επιβλέποντες του έργου ότι ολοκληρώνεται το SKATE PARK και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι φυτεύσεις εκατοντάδων μεγάλων δέντρων και χιλιάδων θάμνων, ποωδών φυτών, κ.α
Παράλληλα ο Δήμαρχος Ηρακλείου έδωσε κατευθύνσεις ώστε να επισπευτούν ακόμα περισσότερο οι εργασίες για την ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή και όχι μόνο.
Τέλος ο κ. Κουράκης σε δήλωσή του τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παρέμβαση σε μια περιοχή που αρκετά χρόνια ήταν υποβαθμισμένη και ότι πολύ σύντομα θα παραδοθεί στους Ηρακλειώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας ένας νέος μεγάλος δημόσιος χώρος περιπάτου, αναψυχής, άθλησης αλλά και άλλων δραστηριοτήτων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!