Ο δήμαρχος Σαρωνικού εισηγητής σε επιστημονική διημερίδα του Δ. Παιανίας για το 1821

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, εισηγητής στην επιστημονική διημερίδα του δήμου Παιανίας με θέμα «1821- Όψεις της Ελληνικής Επανάστασης: Τέχνη, Μεσογείτες αγωνιστές, ο ρόλος της Γυναίκας» 

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, θα μιλήσει το Σάββατο 29 Μαΐου, στις 11:00 πμ, στην επιστημονική διημερίδα που διοργανώνει ο δήμος Παιανίας με θέμα «1821- Όψεις της Ελληνικής Επανάστασης: Τέχνη, Μεσογείτες αγωνιστές, ο ρόλος της Γυναίκας». Η εισήγηση του κου Φιλίππου με θέμα «Η Επανάσταση στην Αττική και η Απελευθέρωση της Αθήνας», όπως και το σύνολο της εκδήλωσης,  θα καλυφθεί με live stream τόσο στο κανάλι του Δήμου Παιανίας στο youtube  όσο και στο facebook.

Στην διημερίδα που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Βορρέ θα παραστεί ελάχιστος αριθμός προσκεκλημένων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του COVID-19 .

Δείτε το πρόγραμμα της διημερίδας:

https://paiania2021.gr/opseis-tis-ellinikis-epanastasis-paiania-2021.html

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]