Ο Δ. Σερρών παραχώρησε 50 φιάλες 1L αντισηπτικού στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Σερρών στο αίτημα του παραρτήματος Σερρών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος για ενίσχυση με επιπλέον υγειονομικό υλικό.

Συγκεκριμένα, λόγω των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν απ’ τη λειτουργία και των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Erasmus, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Δημήτρης Χασάπης, διατύπωσε δημοσίως το αίτημα για χορήγηση αντισηπτικών.

Προς αυτόν το σκοπό, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πολιτισμού, κα Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου, επισκέφθηκαν την Τρίτη, 26 Μαΐου, την Πανεπιστημιούπολη Σερρών, παραχωρώντας 50 φιάλες 1L αντισηπτικού απ’ τα αποθέματα του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών.

Σε σχετική του ευχαριστήρια ανακοίνωση, ο κ. Χασάπης αναφέρει τα εξής: «Είχαμε σήμερα τη χαρά να καλωσορίσουμε στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος τον Δήμαρχό μας, κο Αλέξανδρο Χρυσάφη, και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κα Σωτηρία Πάνου. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το Ίδρυμα, διέθεσαν 50 φιάλες 1L αντισηπτικού από τα αποθέματα του Δήμου. Τους ευχαριστούμε θερμά!».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΩΡΕΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!