Ο Δ. Σερρών απαλλάσσει από το ημερήσιο ανταποδοτικό τέλος τους πωλητές λαϊκών αγορών 

Την απαλλαγή από την καταβολή του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους των επαγγελματιών και παραγωγών πωλητών για τις λαϊκές αγορές στις οποίες δεν συμμετείχαν εξαιτίας των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα, χθες, το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Μισιρλής κατά την εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, οι παραγωγοί και κυρίως οι πωλητές βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές υπέστησαν σοβαρό πλήγμα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά τη διάρκεια του 2020.

«Η Δημοτική Αρχή στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών, οι οποίοι επλήγησαν από την πανδημία.

Προς την κατεύθυνση αυτή, προχωρήσαμε από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς στη λειτουργία της παράλληλης λαϊκής αγοράς στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά.

Πιστεύουμε ότι με την απόφαση για την απαλλαγή από την καταβολή του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους για το χρονικό διάστημα, που οι λαϊκές αγορές λειτουργούσαν με περιορισμούς συμβάλλουμε σημαντικά στην ανακούφιση των παραγωγών και των επαγγελματιών πωλητών», υπογράμμισε ο κ.Μισιρλής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΕΛΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!