Ο Δ. Πεντέλης για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων-χιονοπτώσεις

Ένα σκληρό Σαββατοκύριακο πέρασε για τη λειτουργία του προσωπικού του  Δήμου, των αιρετών και των Εθελοντών και έδειξε ότι ο Δήμος Πεντέλης αποτελεί και μια καλοκουρδισμένη μηχανή Πολιτικής Προστασίας που λειτούργησε και λειτουργεί υπό τον έλεγχο και την παρουσία του Δημάρχου  άριστα και στην αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων.

Ο Δήμαρχος τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά έναν – έναν τους συναδέλφους μου, τους εθελοντές και τους εργαζομένους και των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων για τον ανιδιοτελή και άκρως επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας τους.

Ειδικότερα δε να ευχαριστήσω το προσωπικό της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, λόγω της υψηλότερης χιονόπτωσης στη Δ.Κ. Πεντέλης και τους Εθελοντές του Δήμου και το ΚΕΠΙΧ που παρέμειναν για δύο εικοσιτετράωρα από Σάββατο 23/2/2019  ώρα 14.00 μμ. έως και Δευτέρα 25/02/2019 ώρα 7.00 π.μ. στην πρώτη γραμμή.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, τους άμεσους συνεργάτες μου Τοπικούς Αντιδημάρχους κ.κ. Ιωάννη Ζώη, Θεόδωρο Αποστολόπουλο, Σεβαστό Βορέα, το Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Ιωάννη Ξανθάκο  και των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αναστάσιο Χριστίδη  που μαζί δώσαμε  τον αγώνα.

Οφείλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο Τμήμα Πρασίνου της Διεύθυνσης Υποδομών, Διοικητικής Υποστήριξης, Καθαριότητας και Πρασίνου (ΔΥΚΠ), το οποίο λειτουργώντας επί εικοσιτετράωρης βάσης υπό τον Τμηματάρχη κ. Γεώργιο Λύρα, ανταπεξήλθε λίαν επιτυχώς στην κοπή και απομάκρυνση σε  όλες τις πτώσεις δέντρων που αναφέρθηκαν.

Τέτοιες λειτουργίες καταξιώνουν το θεσμό του Δήμου και εμπεδώνουν στον πολίτη κλίμα εμπιστοσύνης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]