Ο Δ. Μοσχάτου-Ταύρου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2017), προσκαλεί τους μικρούς μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών μας σχολείων να επισκεφτούν με τους συνοδούς τους το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (εντός του Πάρκου Ηρώων στον Ταύρο).
Οι μικροί μαθητές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιδικές δράσεις, να κάνουν ασκήσεις ποδηλατικής ισορροπίας και να πάρουν μέρος σε δημιουργικό παιχνίδι με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιου, κ. Κιβωτού Αγγελική.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους τους μικρούς μαθητές του Δήμου μας, ανέφερε σχετικά: «Στηρίζοντας τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με μοτίβο: Ισότιμη μετακίνηση-Πολιτισμός και Πρόοδος, καλούμε τους μικρούς μαθητές του Δήμου μας να επισκεφτούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής -που λειτουργεί με πρότυπη μορφή από την Κοινωφελή μας Επιχείρηση -εντός του Πάρκου Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 17.00 το απόγευμα για να διασκεδάσουν σε ένα περιβάλλον ιδανικό για εκπαίδευση γύρω από τη σωστή οδηγητική συμπεριφορά. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δημιουργικό παιχνίδι, ενώ θα διδαχθούν μέσα από ειδικές δράσεις πώς να είναι σωστοί οδηγοί με τα ποδήλατά τους. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν οι γονείς στην πρόσκλησή μας, αφού από την παιδική ηλικία διαμορφώνεται η σωστή οδηγητική συμπεριφορά».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!