Ο Δ. Μάνδρας – Ειδυλλίας καλεί όλους τους πολίτες στον αγώνα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας θα δώσει το δυναμικό του παρόν στον αγώνα Greece Race for the Cure® του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώνεται για 10η χρονιά και αποτελεί όχι μόνο έναν θεσμό αλλά μία μεγάλη γιορτή και μία ημέρα ευαισθητοποίησης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Ο Δήμος θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις και καλεί όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τις γυναίκες να δηλώσουν συμμετοχή και να στηρίξουν το έργο του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Η μεταφορά όλων των ενδιαφερομένων θα γίνει από το Δήμο δωρεάν με πούλμαν που θα αναχωρήσει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10.00 το πρωί πίσω από το Δημαρχείο.

Το κόστος της συμμετοχής στον Αγώνα Περιπάτου που διοργανώνεται από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» στο Ζάππειο είναι 6€ (στην τιμή περιλαμβάνεται το ειδικό μπλουζάκι και το καπέλο για τον αγώνα) και τα χρήματα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις δράσεις του Συλλόγου.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ζάππειο και να συμμετέχουν σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 213.2014.936.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΓΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!