Ο Δ. Μάνδρας – Ειδυλλίας προχωρά στην επίλυση του ζητήματος της λειψυδρίας στο Αλεποχώρι

Μετά τις χρονοβόρες, διοικητικά, ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν στο έργο της εγκατάστασης μονάδας Αφαλάτωσης στην περιοχή του Αλεποχωρίου, όλα βρίσκονται σε θετική εξέλιξη και βαίνουν με γοργούς ρυθμούς.

Στην παρούσα φάση και αφού έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο, προχωρά η εγκατάσταση της μονάδας αφαλάτωσης που θα συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο ανάδοχος μετέφερε και εγκατέστησε ήδη τη κινητή μονάδα η οποία φιλοξενείται σε εμπορευματοκιβώτιο (container) και έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες σύνδεσής της με το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης και την ηλεκτροδότησή της.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής έχει απαιτήθει να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην υπάρξει καμία ηχητική επιβάρυνση και όχληση των κατοίκων από τις εργασίες και τη λειτουργία της μονάδας.

Οι εντατικές και συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου τελικά αποδίδουν καρπούς, καθώς είχε θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος. Έτσι ένα επιπλέον πρόβλημα της συγκεκριμένης περιοχής αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα παρά τις ποικίλες δυσκολίες.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!