Ο Δ. Αθηναίων τιμά την ημέρα της γυναίκας στον Ελαιώνα

Στις εγκαταστάσεις της ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα, θα τιμήσει ο δήμος Αθηναίων αύριο, Τρίτη 8 Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας, που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα – πρόσφυγα.

Η πρότυπη Δομή Φιλοξενίας του Ελαιώνα ανοίγει τις πόρτες της στις 12 μ.μ., για να φιλοξενήσει εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή το δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη.

Έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν εκπρόσωποι Διεθνών Φορέων, Οργανισμών, Εθελοντικών και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, υπηρεσίες Ασύλου και Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου Εσωτερικής και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κά). Ομιλίες θα απευθύνουν η διοργανώτρια της εκδήλωσης, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας κυρία Μαρία Στρατηγάκη, καθώς και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, κ. Λευτέρης  Παπαγιαννάκης.

Παράλληλα θα υποδεχτεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κυρία Φώφη Γεννηματά, αύριο στις 11 π.μ., προκειμένου να την ενημερώσει για τη λειτουργία της πρότυπης Δομής, που έχει χωρητικότητα 700 ατόμων και ξεκίνησε να λειτουργεί τον Αύγουστο του 2015, ενώ προσφάτως ξεκίνησαν οι εργασίες για την επέκταση του χώρου (για συνολική δυναμικότητα περίπου 1.200 προσφύγων).

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΛΑΙΩΝΑΣ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!