Ο Δ. Αγράφων διένειμε τρόφιμα στους δικαιούχους ΤΕΒΑ - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
13
Αύγουστος
Back

Ο Δ. Αγράφων διένειμε τρόφιμα στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Σχετικά με τη διανομή των τροφίμων και τους ωφελούμενους-δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) ο δήμος Αγράφων με ανακοίνωσή του θέλησε να διευκρινίσει τα εξής:

1) Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αγράφων την Τρίτη 4/4/2017 σε όλες τις δημοτικές ενότητες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, βάσει των αιτήσεων που είχαν υποβάλει οι ενδιαφερόμενοι το έτος 2015 (φορολογικό έτος 2014).

2) Ο Δήμος Αγράφων, ως εταίρος του προγράμματος, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διαδικασία της διανομής των προϊόντων και μόνο και όχι για την επιλογή των δικαιούχων, η οποία γίνεται μέσω υποβολής  ηλεκτρονικής αιτήσεως στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων(TAXIS) κατόπιν εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων που έχουν καθοριστεί .

3) Η επόμενη «Ανοιχτή Πρόσκληση» για τους ενδιαφερόμενους ώστε να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις αναμένεται να δημοσιευθεί εντός του έτους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!