Ο Μπουτάρης πίσω από την υποψηφιότητα Θεοδωράκη: «Εύχομαι να είναι αρχηγός»

Την ευχή ο Σταύρος Θεοδωράκης να είναι ο αρχηγός του νέου κόμματος στο κέντρο έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρηςς κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού: «Στην Ελλάδα λείπει ένας κεντρώος προοδευτικός χώρος, ο οποίος θα παίρνει από παντού καλά και θα πετάει τα κακά. Το έχω πει επανειλημμένα ότι με ενοχλούν οι ορισμοί κεντροαριστερά, κεντροδεξιά. Ξέρω πόσο ο Σταύρος πιστεύει ότι οποιαδήποτε αναγέννηση του κέντρου θα προκύψει από την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης, γι αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που εάν τελικά γίνει ο αρχηγός του νέου κόμματος θα δώσει μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και φυσικά του το εύχομαι» δήλωσε χατακτηριστικά.

Με τη σειρά το ο Στ. Θεοδωράκης  αποκάλυψε ότι ο Γ. Μπουτάρης ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον παρακίνησαν να θέσει υποψηφιότητα. «Τώρα θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη για να ενώσουμε βέβαια την παράταξη, όχι για να την διχάσουμε. Παλεύουμε, πολεμάμε, ενώνουμε και τελικά νομίζω ότι θα νικήσουμε. Κι όταν λέω θα νικήσουμε, εννοώ πως θα νικήσουμε προς όφελος της χώρας. Αντίπαλος μας είναι τα πολλά άλυτα προβλήματα της χώρας», κατέληξε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ, MΠΟΥΤΑΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!