Ο Αρειανός Μπουτάρης κατά του Άρη

Έκπληξη σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης προκάλεσε η παρέμβαση του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά της ΠΑΕ Αρης ως πιστωτής λόγω χρεών από διαφημιστικές πινακίδες πετυχαίνοντας την απόρριψη της προσωρινής διαταγής που τον προστατεύει από τους πιστωτές του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΠΑΕ για τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των Θεσσαλονικέων για αναβολή (πήρε νέα δικάσιμο στις 24 Μαρτίου), αλλά ανακάλεσε την προσωρινή διαταγή που τους προστάτευε από τους πιστωτές του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Άρης να κινδυνεύει από πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών, όπως ο Θέμης Κουλουχέρης και φυσικά με κατάσχεση από το Δινεγή Λακκώματος, που αντιδίκησε με την παρουσία της δικηγόρου Αγγελικής Μόκκα.

Να θυμίσουμε ότι

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε χρηματοδότης της ομάδας μπάσκετ του Άρη τη δεκαετία του ’80.

Πηγή: Seleo.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]